Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Det luktar jul..

Imorse satt jag och barnen bänkade inför första avsnittet av julkalendern. Såg ni? Vad tror ni, har den potential?

I helgen hann jag faktiskt måla färdigt vardagsrummet! Jag är inte den som gör saker i rätt ordning utan gärna allt på en gång. Som att adventspynta med ena armen och måla med andra. Typ. Men det är så jag hinner saker som andra kliar sig i huvudet frågandes ”HUR hinner du allt”? Och ja, sen är jag inte så himla himla noggrann heller. Det blir bra ändå!

De här fina adventsljusstakarna som jag tipsade om här blev så fina i vårt vardagsrum! De känns som en klassisk ljusstake som kan hänga med lång tid framöver, tycker ni inte?

En liten krans av lingonris fick ta plats över kaminen, kaminen som förresten går varm här hemma hela dagarna såhär års. I ett dragigt gammalt hus är den vår räddning! de första två vintrarna här hade vi ingen kassett i spisen men det var en väl värd investering.

Väggfärgen heter Gråmossa 045 och kommer från Beckers färg. Den perfekta beiga tycker jag. Nu har vi en varmare känsla i vardagsrummet som gifter sig bättre med husets andra toner. Mer harmoni i huset men framförallt i mig.

Kram