Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kan vi prata om tomtar?

Av Posted on Inga taggar 4

Äntligen fredag hörni! Jag är så redo! Igår kväll var hela familjen nere på torget för att köpa gran. Det slutade med att barnen fick en egen mindre gran och så köpte vi en stor till oss vuxna. (Hur smart att låta barnen få gå 100 % bananas på sin och så får jag ha min snygg-gran för mig själv!?!) De står nu i garaget och gör sig redo för att plockas upp och pyntas imorgon! Myset!

Hade ni mycket tomtar när ni var små? Vi hade en hel del minns jag och jag fick ofta nya porslinstomtar av min prylgalna mormor som hon sett i någon affär och tänkt på mig.. Jag minns väl den heliga stund när man öppnade jullådorna och försiktigt plockade upp dessa ur sina silkespapper och hur man visste exakt vart allt skulle stå för att julen skulle bli sådär som den alltid varit.. Var sak på sin plats.

I vuxen ålder är jag verkligen ingen tomte-fan och det har väl att göra med att jag inte gillar ”pryttlet”. Inte heller barnen verkar bry sig nämnvärt om julpynt ännu så än så länge får vi vuxna bestämma. Men de här gulliga retrotomtarna hittade jag häromdagen och de är sådär lagom barnen-i- bullebyn-gulliga tycker jag. De ska få flytta upp på vår fläktkåpa tänker jag mig.

Jag tycker att det är fint att bara hänga upp en liten lingonriskvist såhär.

.. och pepparkakshjärtan garnerade med kristyr är väl juligt?

För att inte tala om apelsiner med nejlikor! Enklaste aktiviteten att göra med barn också!

Nu sover barnen och jag ska slänga mig raklång i soffan med en skål med chips! Fredagkvällar alltså.. Min absoluta favoritstund i veckan!

Kram på er