Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Välkommen 2021

Välkommen 2021! Jag tog ett litet uppehåll både här och på Instagram över jul och nyår för att ladda batterierna. Igår åkte julen ut här hemma med buller och bång och nu är vi så redo för ett nytt år, ljus och ny energi! Ovan är tre bilder jag fotat för Recalibrate som är en liten e-handel baserad i Singapore. Så coolt att få jobba för någon på andra sidan jordklotet.

I dagarna kom också ett poddavsnitt ut som jag är med i. Det är Vårgårda Hus podcast ”Bygga hus” där jag gästar ett avsnitt för att prata om hur man gör ett hus till ett hem. Du hittar avsnittet här eller där poddar finns. Jag gästar avsnitt 3.

Jag är glad att vara tillbaka – taggad för en vår full av roliga jobb, frösådder och att fortsätta med massa roliga projekt här hemma!

Hoppas ni hänger med!