Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fredag och Tulpanens dag

Idag är det fredag och tulpanens dag! Jag firade båda två med de vackraste av franska tulpaner ihop med de ljuvligaste av syrénkvistar. Även om vintern är ett faktum och jag verkligen både njuter och uppskattar snölandskapet utanför så kan jag inte låta bli att få vårkänslor. Krispiga tulpaner och en lite lättare himmel som gör att solen vågar sig fram emellanåt ger mig hopp om något annat. Något ljusare. Om vår.

Eftersom det har dykt upp semlor i mitt flöde i tid och otid den senaste tiden kände jag att det var dags. Fredag och tulpanens dag dessutom, det kräver sitt fika. Av tradition intas årets första semla på mormors gamla servis. Det är så fint och varje gång jag använder det tänker jag extra mycket på henne. Min älskade mormor som numer är i himlen.

Den här veckan har verkligen svischa förbi men det känns ändå väldigt skönt med fredag. Det har varit otroligt trötta mornar här för min del och det ska bli skönt att slippa ställa klockan imorgon. Förhoppningsvis känner barnen likadant och sover lite extra länge 🙂

Hoppas ni får en fin helg!