Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Feber, tulpaner och VAB

.. Så började veckan med sjukdom.. Jag började känna mig risig i söndags kväll och fick feber på natten. Barnen var friska så de fick gå till skolan och förskolan i måndags men igår kväll var Noah hes så han är hemma tillsvidare för att se om det utvecklas till nåt mer.. Det var länge sen jag hade feber märker jag. Jag hade glömt hur fruktansvärt ont det gör i hela kroppen. Hur man omöjligt kan hitta en skön ställning i att ligga på för att varenda muskel värker.. Idag mår jag iallafall redan bättre och har kunnat vara uppe och stekt pannkakor till Noah och sitta en stund vid skrivbordet. Ingen feber ännu heller så jag hoppas det fortsätter så!

Med den här vackra buketten på sängbordet känns det faktiskt bättre. Jag älskar verkligen franska tulpaner och spretiga operfekta buketter såhär.

Jag funderar väldigt mycket över hur länge vår hund kommer att hänga kvar här med oss.. Vår älskade lilla hund som är så stel av artros att vi får bära honom ner för trapporna nu.. Han som varit ett sånt kraft- och energipaket hela sitt liv. Det är jobbigt att se sin hund långsamt tyna bort.. Dels kroppsligt men också själsligt.. Bearbetningen om att hans liv har ett slut inom en hyfsat snar framtid har påbörjats..

Dricker mängder med te i mina favoritkoppar från Recalibrate store, läser böcker och ser på ”vår tid är nu”..

Lite lyxigt att få vara sådär ”ligga-i-sängen-sjuk” ändå.. Iallafall igår när barnen var på skola och förskola.. Men det var också mysigt med sällskap av Noah idag.

Jag skrev lite skämtsamt om det på Instagram idag, att det är ju nu vabben och sjukdomarnas tid börjar på riktigt. Vabruari har ju inte ens börjat än..

Jag ser iallafall fram emot att vi går mot ljusare tider med längre och längre dagar. Är SÅ tacksam för den snön vi fått och att vi bokat en vecka i sälen till sportlovet. Och just det – jag fyller 35 i februari också!

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ned i sängen igen med Noah och fortsätta se ”Vår tid är nu”.

Hoppas er vecka har startat bra!