Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Världspremiär på Kasthall

Idag fick jag möjlighet att se Kasthalls nya kollektion ”Legacy of Tomorrow. Det var faktiskt världspremiär! Kasthalls mattor är ett bra exempel på gediget svenskt hantverk, allt produceras i Kinna och samtliga mattor är beställningsverk. Du kan alltså få din matta exakt så som du vill ha den! Kvaliteten, designen och hantverkskunnandet imponerar. I nr 3 av Hus & Hem, som finns i butik den 6/2, har vi en intervju med Kasthalls designchef Lena Jiseborn där hon berättar den spännande historien bakom framtagandet av mattan ”Diamond”.

Här är lite tittgodis från kollektionen och visningen.

Trevlig helg!

Kasthalls kollektion "Legacy of Tomorrow".

Kasthalls kollektion ”Legacy of Tomorrow”.