Färgrik tapetnyhet

Det har länge varit modernt med vita hem och vita väggar. Det är snyggt men jag gillar färg och blev därför väldigt glad när jag fick se Photowalls tapetkollektion ”Dare” med härliga och vågade färgkombinationer. Formgivaren Iwa Herdensjö hämtar sin inspiration inom mode och kollektionen ”Dare” är döpt efter Iwas läppstift som hon burit nästan varje dag de senaste sju åren. Spana in tapeterna nedan.

”Stunner” från Photowall.
Samma mönster som ovan men i en annan färgkombination.
”Blaze” från Photowall.

Det finns ju fler företag som gör vackra tapeter i härliga färgkombinationer. Cole & Sons har samlat sina mest ikoniska mönster i tapetkollektion ”Icons”, men nu har alla tapeter fått nya, spännande färgställningar.

”Palm Leaves” från Cole & Son.
”Flamingos” från Cole & Son.

Brittiska Farrow & Ball gör både färg och tapet. Nedan ser du mina favoriter från höstens nyheter. Förutom att de är otroligt vackra så är de också handgjorda med traditionella blocktrycksmetoder.

”Hagemone” från Farrow & Ball.
”Helleborus” från Farrow & Ball.

Hemma har jag bara färg på väggarna, men är väldigt sugen på att tapetsera i köket. Mönster ger verkligen den ombonad känsla som jag gillar. William Morris är en favorit och det kan bli någon tapet från denna omtyckta formgivare.

”Pure Lodden” från William Morris.

Har du tapet på väggarna hemma?

Kram Matilda