Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Äntligen fredag!

Idag har jag sprungit på stan hela dagen för att leta inredning att ha med till nästa veckas styling och fotografering för Hus & Hem nummer 6. Denna gång är temat ”uterum” och vi ska bygga upp en härlig miljö i fotostudion.
Veckan har bestått av planering och att lösa logistiken kring uterumsjobbet. Produkter från Danmark har fastnat hos budfirman och en del varumärken får jag inte ens tag på. Det är minst sagt mycket att rodda med inför en stor fotografering. Men trots att man ibland vill slita av sig håret när allt inte bara flyter på så är det faktiskt väldigt roligt. Jag börjar bli klar för dagen men väntar fortfarande på svar om några produkter. Men snart kan jag ta helg! Sista anhalten på stan idag var ett besök hos Floristkompaniet. De har så fantastiskt vackra växter och snittblommor så nu är fredagsfeelingen på topp!

Jag önskar dig en riktigt härlig helg med vackra blommor Floristkompaniet.

Kram Matilda