Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Moodboards för lyckad färgsättning

Av Posted on Inga taggar 0
Bild från en av mina elever

Det jag rekomenderar till alla innan de ska börja med sin färgsättning är att skapa en moodboard. Då får du snabbt en överblick över vilka kulörer du gillar och hur de kan passa ihop. Mitt bästa tips för att göra en moodboard är gratiswebplatsen canva.com.

Bild från mina inredningselvers moodboard kurs

Jag brukar skapa en övergripande moodboard för hela lägenheten/huset och sedan en moodboard för varje rum.

När du skapat din färgpalett kan du lätt se om du behöver ta bort eller lägga till en färg. Mitt bästa tips är att alltid ha med en oväntad eller ”ful färg” med i ditt färgschema. Det är denna kulör som ofta blir pricken över i, eller det som blir spännande i en inredning.

Vad är dina utmaningar i att skapa en färgsättning?