Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hönornas tid är nu!

Av Posted on Inga taggar 0

Jag tycker det är så härligt att se mina höns ute i trädgården. De trivs verkligen, och det finns fortfarande en hel del bar jord där det inte gör något om de sprätter. Tycker också att naturen har ordnat det bra när det gäller hönsens beteende. Hönor kan flyga, men de vill gärna sätta sig på något stadigt innan de flyger vidare. Därför brukar jag sätta upp ett lågt stängsel, så att hönsen håller sig på rätt plats i min trädgård – långt borta från rara blommor och spröda frösådder. Det är verkligen roligt att leva med djur, man lär sig alltid något nytt. I min bok ”Börja med höns i trädgården” delar jag med mig av en massa saker jag har lärt mig genom åren, tillsammans med många experters och andra hönsägares goda råd. Här är min fina Brahmahöna ute på promenad, med sina systrar i bakgrunden.