Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trendiga trädgårdsrum

Jag ser mer och mer tecken på att vårt förhållande till trädgården förändras. Från att ha eftersträvat en stor gräsmatta och möjlighet för grannarna och förbipasserande att se allt, tycker jag att man ser en ökad vilja att skärma av sig. Tycker att det är väldigt sympatiskt, för de där imaginära väggarna skapar en hemkänsla. Som att man är i förlängningen av sitt hus. Att bygga ett trädgårdsrum, med både yttre och inre väggar. Det behöver inte vara en stängd mur, utan kan vara något så enkelt som en spaljé i tomtgränsen. Den här fina heter Krona och är från Pelargonien.

Själv håller jag just på och funderar över vilken typ av spaljé vi ska ha vid en öppen plats. Vi får se vad det blir!