Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fokus på gräsmattan!

Av Posted on Inga taggar 0

När min gräsmatta börjar lysa smaragdgrönt, i alla fall tufsvis, kan jag inte låta bli att visa denna perfekta variant från Kiftsgate Gardens. Notera att den är nyklippt! Det är ett trädgårdsminne från en resa till England för ett par år sedan. Här kan man verkligen tala om ett trädgårdsrum, där dammen och gräsmattan bildar en perfekt bakgrund för konstverket innanför den klippta tujahäcken. Tidigare var området en tennisbana, som hade fått förfalla när den inte användes längre. Resten av parken är också sevärd, med bland annat blommande romantiska rum och Medelhavsinspirerade delar vid det vackra och lite bedagade slottet.

Det börjar bli dags att klippa gräsmattan tror jag.

Water Garden i Kiftsgate i England.