Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Buketter med stil

Av Posted on Inga taggar 0

Den här veckan har det tyvärr inte blivit så mycket trädgård för mig, trots att vädret har lockat utanför rutan . Tillverkare och butiker har visat höstens nyheter, och då har jag i och för sig sett en massa fina blommor. Här är några buketter stylisten Annika Kampmann gjort, som verkligen tolkade de olika stilarna i Hemtex bäddtextil-kollektioner. De visades på Livrustkammaren, och utanför rutan var Stockholms slotts innergård. Och gissa vad som tuggade sig fram på den, två stycken robotgräsklippare… Stilbrott av monumentala mått, men gräsmattan blir förstås fin. Hoppas du får en härlig helg med massor med blommor!

Skirt och naturligt, passar till linne i jordiga toner.

Doftande luktärter i milda nyanser, perfekt till art deco-inspirerat i milda toner.

Engelsk ”cottage garden”, fint till ett William Morris-inspirerat mönster.