Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

God morgon på Svenskt Tenn!

Tillbaka från semestern och många sköna dagar i trädgården. Jag har förstås lidit med trädgården och med alla som har drabbats ännu värre av torkan, men samtidigt njutit av att bara inte orka att göra något.

I morse var det en riktig höststart när Svenskt Tenn i Stockholm bjöd in till pressfrukost. Jag gillar inte att skriva ordet höst, men det var precis så det kändes – och på ett härligt sätt. Svenskt Tenn tar hela tiden fram nya produkter i Estrid Ericsons anda, dels från arkivet och dels från samtida designers. Nu presenteras fyra föremål, varav ett fantastiskt fint bord. Bordet är designat av norskan Marianne Andersen och tillverkat av en smed i Sörmland. Jag tycker det är så fint, och skulle så gärna vilja ha det som blomsterbord – ni vet den där tiden när alla krukväxter som varit på semester på uteplatsen ska in.

Tycker också alltid att det är så inspirerande att beundra alla vackra dukningar och blomsterarrangemang.

3 IMG_8302
2 IMG_8304
0 IMG_8292
1 IMG_8295