Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Test: Närande ekologisk ansiktskräm med hjortron

Förut var jag en typisk T-zonperson med fet panna, näsa och haka. Med åldern har jag blivit en allmän torris (men bara när det gäller min hy! ;-)).

Därför tyckte jag att det lät bra med en ekologisk, extra närande ansiktskräm och beställde hem Luxsit Nourishing Facial Cream. Mitt första intryck när jag testade krämen var den direkt lugnande känslan på huden, den lite lerliknande konsistensen och doften som jag associerar med ansiktsbehandlingar jag fått på spa. Krämen är lätt att applicera och går snabbt in i huden. Den första veckan lade jag ibland två lager för att ge huden extra boost. Och huden har faktiskt blivit mjukare och mindre torr och min vuxenakne som dyker upp en gång i månaden har blivit bättre. Fullkomligt älskar doften och för ungefär en vecka sedan fick jag en ledtråd till varför – krämen är rik på hjortronfröolja, så den lär ju passa perfekt till en Lapplandstös som jag! När jag bodde hemma åt jag de ljuvliga bären varje dag till frukostgröten…

I kombination med ansiktskrämen har jag använt Luxsit Age Defy Eye Cream. Den är ganska rinnig i konsistensen och man får massera ett tag innan den går in i huden kring ögonen. Men väl på plats upplever jag att den minskat påsar och rynkor. Upplever att jag inte varit riktigt lika svullen kring ögonen som jag brukar under björkpollensäsongen.

Det är första gången jag testar Luxsits produkter och mitt första intryck är verkligen gott!

No Comments Yet.

What do you think?