Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lena ben med Moonsun Beeswax Body Oil

Jag tränar – och duschar därför – rätt mycket. De positiva effekterna överväger förstås: Bättre humör, starkare kropp, mer energi. Men huden på mina ben har länge varit väldigt fnasiga och torra. Så torra att det periodvis kliar på hela benen.
Jag har testat massor av konventionella kroppslotioner utan att det blivit mycket bättre. Med ren mandelolja började det hända saker, men NU. Jag har faktiskt aldrig haft lenare ben!

Jag vet att jag låter som en reklamfilm men nyckeln till framgång heter Moonsuns Beeswax Body Oil. Första gången jag smorde in benen reagerade jag lite på den kryddiga citrusdoften som jag tyckte var på gränsen till stark. Men samtidigt fräsch och lite ”yogisk”.  Men när jag märkte hur lena benen blev – det höll i sig även dagen efter – så fortsatte jag använda oljan.

Som alla oljor får man massera lite för att den ska gå in i huden, och jag låter helst oljan sjunka in ett par minuter innan jag tar på mig byxor. Väl på plats gör kroppsoljan underverk. Benen får lyster samtidigt som huden känns mjuk och elastisk. Som balsam för benen. Det är inte världens billigaste kroppsolja, men värd varenda krona, tycker jag.

 

No Comments Yet.

What do you think?