Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Årets julklapp hos Rädda Barnen: Ingenting!

Eller rättare sagt – ingenting till nära och kära. Utan i stället någonting till människor på flykt.

Hos Rädda Barnen kan man just nu till exempel köpa ett ”paket” med bröd som räcker i en vecka, plus annan mat, till en familj på flykt i Jordanien. Eller så kan man ge sju barn på flykt i Irak varma jackor och skor, så att de kan hålla sig varma genom hela den kalla vintern.
KLICKA HÄR för att komma till Rädda Barnens sajt.

Vill du ändå köpa fysiska prylar – som samtidigt gärna gör gott – hålls Marabouparkens årliga designjulmarknad för barn på flykt idag. Bland dem finns där är Saved & Remade (fina åkerbrukssmycken), BahKaDish (charmiga posters) och Livstycket (fantastiska textilier i lin eller bomull, med mera).
Klicka här för att läsa mer och hitta till Marabouparken (ligger i Sundbyberg, strax norr om Stockholm)

PS.
Det här är inte sponsrat av Rädda Barnen – jag kände bara att jag ville lyfta fram alternativ till alla prylar vi köper i jul. Både för eget och – och andras. Förra veckan skrev jag om moringaträd, klicka här för att läsa. DS.

No Comments Yet.

What do you think?