Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ljuva kroppsoljor från Care of Gerd och Maria Åkerberg!

Strumpbyxornas tider är inne för mig (har dem båda under byxorna i stället för långkalsonger och under klänningarna).
Tyvärr gör det att benen blir extra torra också, av någon anledning…? Så just nu är kroppsoljor enda alternativet som funkar mot fnasigheten. Inte mig emot – det finns ju så många bra där ute. De senaste veckorna har jag testat två olika oljor. Så här tycker jag om dem:

Royal Body oil, Maria Åkerberg: Tunn olja, som är lätt att applicera och går relativt snabbt in i huden. Hittills har jag inte hittat någon kroppsolja som går in i huden direkt, utan jag väntar alltid 5-10 minuter innan jag klär på mig efter insmörjning.
+ Sprejflaskan gör det lättare att applicera oljan jämnt. Funkar även väldigt bra som intimolja när slemhinnorna känns sköra.
– Den aningen maskulina doften av rosmarin är inte min favorit.

Blueberry Vanilla Body Oil, Care of Gerd: Aningen tjockare jämfört med Royal Body Oil, men ändå lätt att stryka ut på huden. Går också relativt snabbt in i huden.
+ En varm och helt ljuvlig doft av vanilj och (svagt av) blåbär. Älskar! Fungerar även som diskret parfym.
– Kommer inte på några =)

Båda ger väldigt lena och mjuka ben – fullpott i det avseendet!
Kom ihåg att det alltid är bäst att applicera oljor efter dusch, när hudens porer är öppna.

No Comments Yet.

What do you think?