Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Test: Dark chocolate ansiktsmask

Mmm… Första ordet som dyker upp i huvudet när jag först peelar ansiktet med Maria Åkerbergs AHA & Jojoba Peeling – en produkt som doftar Ako Mintkola, som jag älskar!

Det blir inte sämre – tvärtom – när jag sedan lägger på ”Dark Chocolate Mask”, som doftar ljuvligt likt chokladmousse. Enda nackdelen är väl att jag blir väldigt sugen på godis…

Här kommer mina omdömen om produkterna:
AHA & Jojoba Peeling, Maria Åkerberg. Jag valde den för att den passar alla hudtyper och för att den uppges förebygga akne. Sedan jag började använda boragoolja varje kväll har jag dock inte haft så mycket akne att tala om. Det jag kan säga är att peelingen är lätt att massera in i ansiktet och att den skrubbar bra, men ändå skonsamt. Det känns inte som att jag har små rivsår över hela ansiktet – en upplevelse jag haft förr.
Dark Chocolate Mask, Maria Åkerberg. Snacka om lyxig känsla att få smörja in hela ansiktet med ljuvligt doftande chokladmask… Tycker också om den krämiga konsistensen, som gör masken lätt att applicera. Vissa masker ger ju en kylande effekt på huden. Det gör inte den här – snarare lite tvärtom. Det känns som att blodcirkulations kommer igång. Masken ska sitta i 10 minuter och lämnar mitt 40-åriga ansikte varmt och lent – men faktiskt aningen torrt . Men doften är fantastisk. Bara att erkänna, helt förförd av den. 😉

No Comments Yet.

What do you think?