Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Test: Eco Cosmetics Sollotion Neutral SPF 20

Nyss hemkommen från en sportlovs-resa till Gran Canaria! Årets stora dåliga miljösamvete… och energikick.

Hur som haver. Det jag egentligen tänkte skriva om är att jag har testat en riktigt bra solkräm under resan, som jag verkligen kan rekommendera till den som har vit vinterhud som inte sett solen på ett halvår:

Eco Cosmetics Sollotion Neutral SPF 20. Ett 100 % naturligt och fysikaliskt solskydd, utan parfymer eller andra allergener. Lotionen är förpackad i en smidig pumpflaska, och konsistensen är relativt tjock – men ändå lätt att stryka ut på huden, tycker jag. Den efterlämnar ett lätt skimmer på huden, som gör att man ser lite mindre vinterglåmig ut, men framför allt skyddar lotionen väldigt bra. Under min soliga vecka på Gran Canaria smorde jag in kroppen ungefär två gånger per dag och brände mig inte en enda gång, trots många bad och värme på upp till 28 grader i skuggan. Dessutom upplever jag att lotionen vårdar huden och motverkar torr hud. Gillar också att krämen är doftfri.

Vågade dock inte testa på barnen – där körde jag SPF 50 och sedan 30. =)

No Comments Yet.

What do you think?