Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nu är det jul här i vårt hus!

Inlägget innehåller annonslänkar från Ellos.

På söndag är det första advent och jag har börjat inventera i jullådorna. På min önskelista står en adventsljusstake i mässing, för vi har i stort sätt bara stjärnor här hemma av olika slag. Men i år vill jag tillbaka till barndomen, mer än aldrig förr. Till den klassiska julen med rött, mässing och mycket naturmaterial. I år går jag all in på allt. Den här veckan har Ellos 20% på alla sina ljusstakar, därför passar jag på att tipsa om mina favoriter därifrån.

Den här vackra ljusstaken från Star Trading har jag klickat hem. Du hittar den här
En rakare, mer stilren 7-armad elljusstake av metall hittar du här
En klassisk elljusstake i trä, hittas här
En rak stilren elljustake i trä hittas här Finns i fler färger.
En klassisk lucia-ljusstake är alltid fin och en sån som barnen verkligen uppskattar! Noah har en i sitt rum och jag ska köpa en till Ellie också! Hitas här
Finns också i en mindre version och den hittar du här
Den här, också en klassisk som håller över tid. Finns i flera färger och du hittar den här.

Hoppas ni fick några tips, om ni som mig också är ute efter en elljusstake. Har det inte varit väldigt mycket stjärnor de senaste åren? Är det inte dags för elljusstakens comeback? Jag tror det!

Kram/E