Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Det blir nog adventsfint här hemma också får vi tro..

Det råder ett så kallat kreativt kaos här hemma just nu. Dels har jag haft flera fotoprojekt pågående här hemma vilket alltid rör till det lite extra, och sen kom jag på att det var läge att måla om vardagsrummet just precis dagarna innan advent.. Eller kanske just eftersom det snart är advent. Jag ville liksom bli klar innan. Men det vete tusan om jag kommer hinna – det återstår att se.

Hur som helst så hann jag förbi Slottsträdgården på Ulriksdal idag och tänkte att det kan väl inte vara så mycket folk mitt på dan en fredag men oj vad fel jag hade. Inte nog med att man inte ska röra sig bland folk just nu så har jag nästan blivit lite folkskygg det här året. Jag gillar verkligen inte att vara där det är mycket folk. Men jag var tvungen att köpa på några saker inför ett jobb och då passade jag på att köpa hem lite blommor också. Bland annat de här fina amaryllisarna och hyacinterna.

Nä, nu tar jag helg. Myser med barnen och äter gott. Får se om jag hinner måla klart vardagsrummet eller inte.. Tänker att det blir advent hur som haver!