Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ett roligt och juligt jobb

I slutet på september hade jag och Emma äran att fota årets julkampanj för Linum design. Nu är de bilderna ÄNTLIGEN ute så att vi får dela dem med er. Å vad roligt vi hade den där dagen i september! Jag tycker så mycket om att jobba med Emma, vi har så himla roligt ihop. Hoppas ni ska gilla bilderna lika mycket som vi. Här kommer ett axplock!

Även om sena kvällar med vänner och bubblande skratt känns långt borta just nu så längtar jag verkligen efter det.. Och ännu mer när jag ser de här sista bilderna..

Jaja, nu är det måndag och jag har massor att göra den här veckan, bland annat spela in en podcast där JAG är gästen denna gång. Så spännande!

Hoppas ni får en fin start på veckan!