Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Av Posted on Inga taggar 4

Igår skrev jag ett inlägg på Instagram om hur jag alltid har TUSEN tankar i huvudet samtidigt.. Om hur mina vänner ofta skämtar om att jag är disträ och tankspridd men mitt problem är att jag har så många tankar, idéer och projekt pågående i huvudet samtidigt att jag omöjligt kan se detaljerna i EN sak. Det här året har jag försökt att träna på att göra en sak i taget. Jag säger ”försökt” för jag vill inte påstå att jag har lyckats särskilt bra men jag har åtminstone gjort mig medveten om det konstanta surr som pågår i mitt huvud..

Det visade sig att det var väldigt många som kände igen sig i min beskrivning. Kanske kommer det med den kreativa ådran, kanske är det bara en läggning som vilken annan eller så är det någon slags diagnos – jag vet inte. Jag har alltid varit sån men det här året har jag märkt av det extra mycket.

För mig hjälper det att träna, äta och sova bra. Att minska på skärmtid som stressar och att ägna mig åt skapande, spela musik, binda kransar och pyssla med saker. Jag skulle verkligen vilja komma igång med mindfullness och meditation men jag är på tok för otålig för det. Men jag tänker att jag kanske ska testa det under jullovet?

Har du tips om någon app eller liknande så dela gärna med dig!

Apropå något helt annat funderar jag på om jag ska koka kola ikväll med Noah när Ola lägger Ellie. Det är ju så mysigt att få göra en aktivitet med bara honom, min stora fina skolkille.

Ha en fin kväll!