Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Min jul

Av Posted on Inga taggar 6

Min jul, ja rent estetiskt alltså, går i naturens tecken. Mycket kransar, granris, lingonris, mossa och färska snittblommor. Hyacinter i grupper, vaser och som snitt. Apelsiner med nejlikor och handstöpta ljus. Och så pepparkakshjärtan såklart, knutna med vackra sidenband. Julgranen är klädd i guld och djupt rött. Det finns nåt klassiskt i det som tilltalar mig starkt.

Kransar i olika former, jag tror aldrig man kan ha för många? Jag har både bundit egna och köpt färdigbundna. Jag tycker det är fint att knyta vackra sidenband i dem, eller bara dra sönder ett gammalt linnetyg och göra egna linneband.

Den här gulliga ballerinan är ny för i år och har redan gått av på två ställen när Ellie tappade den i golvet. Men säg det som inte lite klister kan lösa?