Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dagarna före jul..

Av Posted on Inga taggar 2

Hur har ni det i julstöket? Jag hoppas ni tar det lugnt och gör det ni mår bra av utan krav och stress. I år är första julen någonsin som vi ska fira den hemma hos oss och även om vi bara kommer att vara närmsta familjen så vill man ju att alla ska känna sig nöjda och glada!

Men så länge vi får vara friska och tillsammans blir allt bra, det är jag övertygad om!

I skrivande stund är vi på landet. Olas föräldrar har ett hus vid havet på Ljusterö strax norr om Stockholm och här är vi ofta. Imorgon förmiddag får vi städhjälp hemma och det ska bli så skönt att komma hem till ett nystädat hem dagarna före jul. En riktigt bra julklapp till oss själva!

På landet har vi bastat och vinterbadat, gått i skogen, kokat knäck och gjort massa köttbullar till jul! Det är så mysigt och lugnt här. Men imorgon är det dags att åka hem igen för att ordna det sista inför jul!