Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hej igen vabruari!

Av Posted on Inga taggar 6

4 dagar hann vi med innan första vabben slog till i februari. Denna gången är det Ellie som är hängig med feber. Hon var väldigt sur när jag sa att hon skulle få vara hemma idag. Hon menade att hon fått medicin (alvedon) och att hon var frisk nu. Jag fick locka med pannkakor till lunch och det gick hon med på. Hon har därmed tjatat om pannkakor sedan kl 08 imorse så vid strax efter 11 gav jag efter för en tidig lunch..

Idag lyxade vi till det med att äta på finporslinet. Det är ju ändå fredag och finporslin är till för att användas tycker jag.

Två små vallmos står sig ännu, resten av gänget har vissnat helt. Idag känner jag för en stor krispig tulpanbukett. Vi får väl se om vi kan få tag på en i dessa vabb-tider..

Pannkakor.. Det har blivit lite av min expertis efter några års vabb.. Jag slänger ihop smeten på en höft och vänder pannkakorna genom att kasta upp dem i luften a la Pippi Långstrump, till barnens stora glädje.

Sötrufsen, i sitt nya underställ från Lindex. Jag beställde varsitt set till barnen och ett till mig själv. Så vi gosar runt i dem idag..

Nu ska jag försöka få lite jobb gjort innan vi tar helg och hoppas på snabb tillfriskning här hemma!