Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Söndagar..

Av Posted on Inga taggar 6

Har ni sett vackrare tulpaner än dessa? Dubbla tulpaner i den härligaste ljusgula nyansen? Inget gör mig gladare än sådana här vackra och fluffiga blommor! Jag minns inte riktigt vilka tulpaner jag satte i trädgården i höstas men jag vill minnas att jag satte ett gäng liknande! Det ska bli så spännande att se vad som dyker upp i rabatterna i vår!

Igår kom min lillasyster hit från Gotland och eftersom Ellie har varit hängig träffade vi mina föräldrar utomhus och grillade hamburgare och tog en långpromenad i det härliga vädret.. Idag tog vi en långsam morgon och packade sen ihop oss för att bege oss ut för att åka skridskor allihop. Nu har jag, Ellie och min syrra landat i soffan med varsin kopp te medan grabbarna är på simskola.

Söndagar när de är som bäst!