Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Torsdag!

Av Posted on Inga taggar 4

Vilka otroliga dagar vi har nu hörni! Hinner ni njuta något av solen? Jag började morgonen med en långpromenad med en fin vän och det var verkligen bästa möjliga starten på dagen! Med solen i ansiktet tog vi en rask promenad genom vinterlandskapet. Nu saknar jag verkligen en pigg och glad hund på mina promenader. Och samtidigt som jag sörjer att vår hund inte har långt kvar börjar jag längta efter en ny familjemedlem. Jag tänker att det ena inte behöver utesluta det andra. Att längtan efter en ny liten vän inte ersätter smärtan att en gammal är på väg bort.

Mitt kreativa rum, vad glad jag är för det. Nu när solen börjar leta sig in igen är det extra fint att få vara här inne.

De fluffiga tulpanerna står sig än!

Vippjasminen här på skrivbordet doftar verkligen underbart! Som jag daltar med den, jag är nämligen expert på att ta död på just vippjasminer! Men denna ska överleva, det har jag bestämt!

Kram

En ny skrivbordslampa har fått flytta in också, Matin bordslampa från Hay i vinrött. Älskar den!

Redan torsdag idag hörni! Är ni redo för fredag och helg? Det är jag!

Kram!