Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bananbröd och fredag!

Av Posted on Inga taggar 4

Fredag igen då hörni! Veckorna flyger fram nu och det är både lite härligt och stressande tycker jag, Fredagar är verkligen veckans bästa dag enligt mig. Man kan förhoppningsvis tagga ned lite på jobbfronten, ta en fredagsfika och summera veckan. Kanske sluta lite tidigare och skämma bort sig själv med en liten blombukett eller en kaffe i solen.

Jag blev sugen på bananbröd idag så det blev det till lunch. Bananbröd med jordnötssmör och flingsalt, det är grejer det!

Är du sugen på att baka? Såhär gjorde jag mina:

Recept:

Två mogna bananer (mosade)

2 dl havregryn

4 dl vetemjöl

2 tsk bikarbonat

ca 1 dl fröer eller nötter

3 dl fil eller kvarg

1 msk honung

1 ägg

Blanda de torra ingridienserna först och häll sedan ned filen, äggen och bananerna. Vill du kan du göra som jag och skiva en banan och lägga ovanpå brödet.

In i ugnen ca 1 timme på 200 grader. Klart!

Trevlig helg!