Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Balans!

Av Posted on Inga taggar 6

Igår satte jag klockan 20 min tidigare än vanligt och körde ett träningspass på morgonen. Idag började jag dagen med en croissant till kaffet. Det kallar jag balans.

Att vara frisk anorektiker, kan det jämföras med att vara nykter alkoholist? Jag kan inte påstå att jag tänker särskilt mycket på varken mat eller träning, förmodligen mindre än många andra som aldrig ens haft en diagnostiserad ätstörning. Men är det något jag tränat på genom åren så är det att aldrig låta varken mat eller träning gå till överdrift – åt något håll.

Med det sagt. Är man sugen på en croissant så är man! Och jösses vad denna var god!

Vallmo, franska tulpaner, rutig linneduk och croissant.. Kan man drömma sig bort någonstans? Någonstans där det är lite varmare och mer exotiskt kanske?

Det blev hur som helst en perfekt start på dagen och jag har hunnit att fota och förbereda hela TRE roliga samarbeten jag har på gång framöver. Jag hoppas att ni ska uppskatta dem lika mycket som jag!

Den här söta lilla brickan/brödfatet i korgmaterial hittade jag hos Kuriosakrus häromveckan. En perfekt liten bricka att servera sig själv fika på!

Ha en fin onsdag!