Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tisdag!

Av Posted on Inga taggar 4

Idag var Noah tillbaka i skolan och jag spenderade förmiddagen med att hänga upp gardiner på det kontorslandskap jag inreder just nu. Om ett par veckor är det helt klart där, då ska jag visa lite före- och efterbilder. Det har verkligen varit ett roligt, annorlunda och utmanande projekt att ta tag i!

Väl hemma blev det jobb i soffan framför brasan. Även fast vi numer har två kontor här hemma landar jag ofta där med datorn i knät och en gosig hund bredvid mig.

Apropå gosig hund så är ni många som frågat om vår hund Charlie. Jag har ju nämnt att han inte har lång tid kvar och det är för att han har en sådan besvärlig artros i sin ena framtass som ställer till det så för honom. Trots att han går på smärtstillande och antiinflammatorisk medicin så blir det inte bättre. Han spänner sig för att han har ont vilket gör att han bara blir mer och mer stel så om några veckor kommer vi att behöva låta honom somna in för gott. Det kommer att vara bland det jobbigaste jag någonsin gjort.

Men till något roligare. Imorgon är det någon (läs jag) som fyller år! 35 år närmare bestämt. Våriga blommor på bordet och en ny löpare från Himla i en underbar grön nyans skapar de bästa förutsättningarna för en fin födelsedag tänker jag!

Dubbla gula tulpaner har verkligen blivit min favorit den här vintern.. Är helt såld på både färgen och fluffet..

Jag får dock ge mig på att stryka den här löparen ikväll inser jag..