Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vårvinter..

Igår infann sig vårkänslor då men idag kändes den där våren rätt långt borta. Jag var hemma hos Emma och jobbade några timmar och snön riktigt yrde utanför fönstret.

Här hemma står den vackraste av magnoliakvistar i väntan på att slå ut. Om någon dag kommer den att stå i full blom. Finns det något vackrare?

I längtan på vår tar jag in blommor. Det fungerar som lyckopiller för mig. Inget gör mig gladare än en krispig bukett med färska snittblommor.

Och hörni. Tack för all kärlek ni visat mig angående vår hund Charlie. Jag har fått så otroligt mycket kärlek skickat mitt håll och för det är jag så tacksam. Jag har tagit en veckas paus för att bara landa i allt. Nu känns det verkligen så mycket lättare, även om saknaden såklart fortfarande är där. Men det kommer den alltid att vara, mer eller mindre.

Ha nu en skön tisdagkväll!