Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

En sån dag..

Snön yr utanför fönstret och jag har krupit upp i soffan under en filt. Det är en sån dag.. Nu kan det få vara vår om du frågar mig. Snö är jag helt färdig med, särskilt då den smälter så fort den nuddar marken och bara är besvärlig att få i ögonen.

Jag har spenderat största delen av dagen åt att hitta möbler till kontoret jag inreder. En bra grej att göra just en sån här dag uppkrupen i soffan med sköna lounge-kläder på. En annan bra sak att göra är att fika chokladcroissanter och dricka te.

Den här fina tekannan fick jag när jag fyllde år. De fina assietterna är från Jennies keramik. Otroligt härliga! Är du en pysslig person så har jag sett flera göra såna här assietter själva i lera. Till exempel duktiga Linnea på Lovely Life. Linnea är för övrigt världens pyssligaste person så gillar du lite mer avancerar pyssel och DIY´s ska du definitivt följa henne!

Imorgon är det fredag igen hörni! Jag ser fram emot det. Jag hoppas på lite sol och mys med familjen. Just nu är det lite deppigt att gå runt här hemma och sakna tystnaden efter vår hund.. Men det är var det är.

Kram på er!