Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tisdag, en dag för sent..

Inlägget innehåller annonslänkar.

Idag har jag suttit och jobbat med Emma hela dagen och inte hunnit med att fota något men igår däremot, då var jag effektivare. Solen strömmade in igår och jag var ju såklart tvungen att fota loss i vardagsrummet. Vad är det med ljus såhär års? Det är som att man går bananas!

Den här urhärliga madrassen är från Zara home. Den blev perfekt här i soffan som allt som oftast är fylld av barn som äter diverse smuliga och kladdiga saker. Med vänlig hälsning, en som är less på att tvätta hela sofföverdrag..

Ett par fröpåsar är inhandlade och planeringen för säsongens sommarblommor är igång även om inget har hamnat i jorden ännu.. Men det kommer. Små steg i taget.. Som jag redan skrivit så känner jag mig inte helt i balans och jag försöker göra mitt bästa genom att vara väldigt snäll mot mig själv. Små steg i taget och bara göra det allra viktigaste.

Lite nya fröer är Malva, en ny sorts rosenskära och så ska jag ge mig på blomstermoroten i år igen! Fick dessutom höra att den är två-årig! Vilken grej!

Som vanligt har jag svårt att begränsa mig när det kommer till fröer så jag kommer förmodligen att få bygga ut mitt lilla blomsterland så i år… Men med ett bevattningssystem där kommer det nog gå kalas ändå!

Vips så plingade det på dörren och ett stort bud kom med kläder från babyshop. Kläderna är ett samarbete mellan Kuling och Garbo & Friends och är helt magiska. Jag var tvungen att fylla hela hallen med dessa skapelser för att se så fint det blev..

Du hittar hela kollektionen här. Båda barnen kom hem helt lyriska och satte på sig alla kläder direkt!

Så tack Babyshop för det finaste pressutskicket på länge!

Ha en fin dag hörni!