Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bildbonanza från tv-rummet på övervåningen.

Av Posted on Inga taggar 3

Alla har vi väl rum som aldrig blir riktigt klara? Som man liksom inte prioriterar och som skaver lite.. Så har det iallafall varit med det här rummet på övervåningen. Det är ett genomgångsrum utanför barnens sovrum som hittills fungerat som något slags förlängt lekrum. Vi har länge pratat om att göra det till ett tv-rum där barnen kan hänga om vi har middagar till exempel istället för att belägra hela vardagsrummet. Sagt och gjort. Till slut fick vi tummen ur och köpte oss en ny tv till vardagsrummet vilket gjorde att den gamla tv´n åkte upp hit. När Noah fyllde 7 förra veckan fick han dessutom ett playstation vilket gjorde detta till ett ännu mer populärt rum.. 🙂

Jag har tapetserat det här rummet med Boråstapeters nya kollektion – Chalk. Matta, pudriga kalkytor med mjuka mönster av svepande penseldrag. En urhärlig tapet som dessutom är superenkel att sätta upp då man slipper mönsterpassa! Halleluja!

Jag älskar värmen den ger och den ombonade känslan tapet skapar i ett rum. Jag har valt att ta in lite roströda och smutsgula toner vilket känns så fint mot det beiga varma.

En klassisk mårbacka – då är det vår i luften!

Just den här tapeten heter Painters wall 3586. Jag blev så kär i denna att jag tapetserade hallen utanför detta rum i en grön nyans i samma stuk.

Älskar hur dessa färgkombinationer gifter sig med varandra. Sånt här går jag verkligen igång på!

Räcket ska målas i en beige färg, samma som vi har på pärlsponten i köket. Får se om jag målar in listerna här uppe i den färgen också. Vi håller nämligen äntligen på att sätta upp pärlspont i trappan här nu – det kommer att bli såå fint!

Den här gröna tapeten heter 5087 Painters wall och är superhärlig!

Kolla in hela kollektionen här.