Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Äntligen!

Av Posted on Inga taggar 8

..och så kom vår nya ytterdörr till slut på plats vilket gjorde att jag kunde måla klart listerna runt dörren och äntligen avsluta kapitlet hall.

När man sätter upp pärlspont som vi har gjort här och målar för snabbt är risken att färgen spricker när trät torkar och krymper efter ett par veckor. Detta hände i vårt kök och även här i hallen så jag fick måla ett lager till här. Nu har jag lärt mig läxan på riktigt så nu när vi satt upp panel i trappan upp till övervåningen låter jag den sitta omålad i allafall två veckor innan jag målar. Behöver jag säga att det kliar i mina fingrar?

Vi är så nöjda med ytterdörren. Framförallt för att vår gamla var skev och läckte ut värme men också för att den har ett fönster så att vi får ytterligare ljusinsläpp här. Det blir ett så härligt ljus i hallen nu.

Här började vi veckan med vab eftersom Ellie hostar lite. Det här med att vabba friska barn är ju lite speciellt och jag är så otroligt rastlös av mig och vill gärna fixa tusen grejer här hemma. Men vi har iallafall fått lite gjort i trädgården där jag börjat gräva ut mitt blomsterland och planterat om en syrenhäck.

I övrigt är det väldigt härligt att få hänga med den här lilla loppan. Hon börjar bli en riktigt bestämd liten tjej som vet precis vad hon vill och det blir ett par duster om dagen när vi inte kommer överens men allt som oftast har vi väldigt roligt tillsammans, hon har verkligen humor den här lilla tjejen.

Ellies klänning är så somrig och fin och kommer från Zara.

..nu längtar man bara efter lite värme så att man kan ta fram alla härliga klänningar och sandaler och flytta ut.. Om bara några veckor kommer hela trädgården vara grön! Åh vad jag längtar!

Liten glad älskling på favoritpallen som flyttas runt mellan rummen här hemma.

Sötare sällskap får man leta efter!

Nu ska jag gå ut och gräva ner en till ädelsyren i trädgården.

Ha en fin kväll!