Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fredag, luktärter och keramik att älska..

Inlägget innehåller annonslänkar

Ja men då var det fredag igen! Veckorna knallar på och väderprognosen lovar sol imorgon. Ingen är gladare än jag! Eller vad menar jag, det finns nog ingen som inte välkomnar sol och lite varmare väder nu? Vi är redan inne i maj och jag vill helst ta på mig vinterjackan när jag går utanför dörren. Burr! Nej – nu längtar jag efter trädgårdshäng och att plantera ut min frösådd!

Keramik är verkligen hetare än någonsin just nu och jag är nog inte ensam om att handlöst ha fallit för den trenden. Helst vill jag ha handgjord keramik som de här härliga kopparna från Reinrosa Ceramics en norsk keramiker som gör underbara skapelser.

Det är något visst med handgjord keramik. Man riktigt känner arbetet som ligger bakom. Kupade händer som jobbat i timmar. Kärleken och tiden i varje liten kopp. Det är fint tycker jag. Och det gör varje liten kaffestund till en alldeles speciell stund på något vis. Just de här kopparna hittar du här.

En ny favorittopp har också hittat hit, denna är från hm och finns här.

Ett stenkast från mig finns en helt otroligt mysig blomsterbutik. Butik Sörgården heter den och drivs av en supergullig tjej som heter Anna. Jag är så glad att hon startat den här lilla butiken och jag försöker handla där så ofta jag bara kan. Igår när jag kikade förbi hade hon tagit in de mest magiska luktärter jag någonsin sett i en helt underbar lila nyans. De där blommorna gjorde den mulna och kalla dagen igår hanterbar. Tänk vad lite blommor kan göra!?

Något annat vackert här hemma just nu är de här fina handgjorda tallrikarna från Jennies keramik. Jennie är otroligt duktig och tar alldeles för lite betalt för sina uuurfina produkter! Hon skulle kunna ta minst det dubbla!

Sådär – nu är jag redo för fredag! Ola åker bort och istället kommer min syster hit med sin lilla hund. Känns väldigt mysigt med tjejhelg och apropå hund – om allt går som det ska får vi en liten valp lagom till midsommar. SOM jag hoppas och längtar!

Kram och trevlig helg!