Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Picnic på en brygga..

Av Posted on Inga taggar 5

En kväll i mitten på maj, i Värmlands djupaste skogar, dukade jag och Emma upp till picknick på en liten brygga vid en sjö. Vi hade fått äran att fota Nordic Nest nya porslinserie ”Freckle” som är en serie i enkel, stilren design som hyllar skandinaviskt formspråk men som samtidigt flirtar med 90-talets nostalgi.

De själva beskriver serien Freckles såhär.

”Freckle” är en prestigelös porslinsserie. Design som vilar varsamt i vår hand oavsett om det är i samband med att du njuter av god mat eller en varm kopp te. Det är en serie som påminner oss om att då och då tillåta oss att vara stilla, i nuet. Med en hint av bus i vår blick, hyllar vi de imperfekta perfektionerna i designen och dukar bordet precis som vi vill, när vi vill.

Att packa en picknickkorg full med porslin, en flaska vin, en termos med kaffe och fyllda matiga baguetter och ge sig ut i naturen, det är det finaste sättet av avsluta en dag på tycker vi. Levande ljus på det. Tystnaden. Stillheten. Lugnet.

Nu har vi allt det bästa framför oss hörni.

Här hittar du mer saker från Nordic Nest egna varumärke ”Scandi living”.