Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ett dygn i ett magiskt växthus..

Av Posted on Inga taggar 5

För några veckor sedan åkte ju jag och Emma till värmland för att fota trädgårdsmöbler för Strömshaga. Nu är bilderna offentliga så jag tänkte visa er några av dem!

Utemöblerna hittas här

Det har nu precis gått ett år sedan jag och Emma började jobba för Strömshaga och det är så kul när man får till ett såhär långvarigt samarbete med en kund. Vi börjar verkligen lära känna produkterna och varumärket vilket är så roligt!

Hängande fotogenlampa

Strömshaga är verkligen sådär typiskt svenskt och lantligt och när man ser deras produkter kan man nästan känna doften av sommar. Därför var det extra kul att få fota deras produkter i en trädgårdsmiljö den här gången. Ni kan själv tänka er doften av hägg i ett soligt växthus en försommardag i maj. Underbart!

Champagneglas

Jag är nog inte ensam om att drömma om ett orangeri där man kan sitta även lite kyligare dagar och ta sig en kvällsdrink eller en kopp te bland frösådder och örter. Det är ingen slump att varenda växthus i hela Sverige är slutsålda just i år..

Väska i vaxat, grovt blått canvastyg

En snygg verktygsväska och vattenkanna måste man ju bara ha!

Kruka Olstorp

Små söta lerkrukor och de här underbara odlingsstickorna med kryddnamn som gör det lättare att veta vart man har planterat vad. Jag vet inte hur många gånger jag glömt att märka mina sådder. Det blir ofta en överraskning senare på sommaren 🙂

Du hittar hela Strömshagas sortiment här eller via Baldershage här