Hus och Hem nr 3, 2018. Foto Karl Anderson.

Bli min nya kollega – Hus & Hem söker redaktionschef!

Du har väl sett att vi söker en redaktionschef till Hus & Hem… Det kanske är du som ska bli min nya kollega?
Här är info om tjänsten! SÖK NU!
We bring stories to life är Egmonts mission och nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa i att skapa spännande innehåll för våra läsare.
Älskar du inredning och har lika god koll på moderna möbler som ikoniska designklassiker? Har du fingertoppskänsla för paketering i olika kanaler där bild och visuellt uttryck är minst lika viktigt som textinnehållet?
Då har vi ett spännande uppdrag för dig som redaktionschef på Hus & Hem – ett av Sveriges ledande hus- och inredningsmagasin. Uppdraget innebär ett operativt ansvar för printproduktionen med många interna och externa kontakter. Du bör vara en snabb och säker redigerare som är van att beställa frilansmaterial och ha kostnadsansvar. Rollen ställer höga krav på struktur och driv.
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
  • Adekvat journalistisk utbildning och erfarenhet
  • Ett passionerat intresse för hem och inredning
  • Goda kontakter i branschen
  • Känsla för trender, bildval och estetik
  • Ett agilt arbetssätt och en vilja att föra en ständig dialog med målgruppen
Vi kan erbjuda en utvecklande och kreativ roll med stor frihet samt en redaktion som brinner för varumärket och har roligt tillsammans. Du får också möjlighet att samarbeta med våra kollegor i Norge och Danmark. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Solna, Arenastaden precis bredvid Mall of Scandinavia.
Om du har frågor kring uppdraget så är du välkommen att kontakta chefredaktör & segmentschef estelle.ejdeholm@egmont.se. Vi gör urval löpande så tveka inte att skicka in ditt CV om du tror att detta kan vara något för dig. Ansöker gör du via https://egmont.easycruit.com/vacancy
Senast den 19 februari behöver vi din ansökan!
Hus & Hem är Sveriges mest älskade hus- och inredningsmagasin! Här finner du intressanta hemma hos-reportage, vackra trädgårdar, spännande arkitektritade nybyggen och massor av gedigen kunskap och råd för ditt boende. Magasinet utkommer med 14 nummer per år + 1 oneshot. Varumärket finns även i digitala kanaler, vi arrangerar resor och bedriver E-handel.
(Den fina omslagsbilden på vårt nya omslag är fotograferad av Karl Anderson.)