Hej!
Nu har vi ägnat helgen åt nedslitning av vävtapeter i hallen med efterföljande målning av råspont som följd. Även  putsen bakom kaminen i sovrummet fick färg vilket verkligen lyfte rummet.. Varje gång vi börjar på ett nytt ställe skapas kaos i huset men nu var det lika bra att köra då snickarna ändå kommer och gör vardagsrummen imorgon. Längtar så galet mycket tills det känns klart… eller klart känns det väl aldrig men tillräckligt färdigt för att små projekt skall kännas spännande istället för nödvändiga. Fast så fort vi blir klara med en del börjar jag tänka på nästa, just nu snurrar en underbar utbyggnad runt i huvudet på mig.
Höstlovet är här men jag har praktik så änglarna har varit hos mormor och morfar idag. Lyckan var total då de gick och hälsade på gamla dagis och fick leka med sina kompisar, de har verkligen saknat dem. Det känns tufft ibland när de undrar varför vi lämnade Bellmansgatan men jag hoppas att det kommer att bli bra för dem även här. Det är ju inte konstigt att de reagerar, jag saknar ju också stan ibland… Lovisa somnade i alla fall på vägen hem medan Filippa var uppe en liten sväng med oss och fick känna sig stor. Efter ett tag blev också hon trött så vi läste saga i vår säng till knastrande ljud från kaminen. Efter det blev det lite kill på ryggen och då somnade hon direkt, det märktes att hon haft en lång och härlig dag…
God natt/Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.