Höstdag i trädgården

Hej på er!
Idag har vi haft fullt upp med alla löv, äpplen, blommor mm i vår trädgård. Efteråt var vi lika trötta som efter en heldag i alperna och då bör man ha i åtanke att min underbara pappa var här i veckan och krattade 14 säckar löv och vi är fortfarande inte klara. Så med svullna krattfingrar och rosiga kinder är det snart dags att krypa till sängs för att vila ut och samla kraft inför morgondagen. Just nu väntar jag bara på att M skall snickra klart i den övre hallen, ingen större idé att försöka somna innan tror jag… Det blir för övrigt superfint! För några helger sedan bestämde jag mig för att det var dags att slita ner vävtapeterna samt 80-talsbårderna även där och plocka fram råsponten. Nu är den vitmålad och hallen blev betydligt ljusare men som vanligt så krävdes det lite extra pyssel för att bygga in el etc varför det nu hamras… Imorgon dyker underbara Magnus och Kalle upp och fortsätter sitt fantastiska jobb med våra vardagsrum, återkommer med bilder på allt så fort det är klart.
Sovgott!/Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.