Köksförvandling

När vi flyttade in var köket ett av våra första projekt, kommer så väl ihåg hur jag stod och slet ner gipsplattor och tog fram det vackra furugolvet… De tidigare ägarna hade även byggt in trappan vilken jag genast plockade fram, gillar verkligen hur den nu är en del av inredningen med sina krokar för kastruller och pannor. Vi hade precis genomfört en köksrenovering inne i stan så vi visste redan vad vi ville ha för spis/ugn mm, jag älskar verkligen Ilves produkter vilka man hittar här. Att ha en bänkskiva i marmor kändes också helt rätt även om precis alla köksleverantörer hävdade att det inte var det, speciellt inte med små barn då det lätt blir fläckar som inte går bort. Vi har nu haft det på två ställen och jag älskar det! Bakar man mycket så är det verkligen en kalasyta och dessutom gör det inget om det blir lite fläckar, för det blir det. Ett kök skall användas inte bara visas upp sa min kloka mor och hon har så rätt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.