Monica, Lill och bröllop…

När jag var liten, si sådär 17 år, drömde jag om att min kompis Lisa skulle sjunga Sakta vi gå genom stan med Monica Zetterlund på mitt bröllop. Tiden gick och när det väl var dags för mig att gifta mig blev det inte i Stockholm, som jag förknippar så starkt med den låten, utan i Barcelona… Låten ändrades till Du är den ende med Lill Lindfors fast instrumental, den är ju en tolkning av en spansk visa vilket var toppen för våra stråkkillar kunde den perfekt. Å andra sidan var de otroligt duktiga, de övade några gånger med våra kompisar som skulle sjunga och spela gitarr så när det väl blev dags för Green eyes och Underground så stämde de in, det var sååå vackert. När jag något år senare satt i soffan hemma på Söder och tittade på Vicky Cristina Barcelona så dök plötsligt restaurangen där vi gifte oss upp, vigseln ägde rum i deras trädgård följt av en fantastisk middag och ett underbart kalas. Vi brukar åka tillbaks och äta middag där på vår bröllopsdag och maten är alltid lika fantastisk, Can travi nou heter restaurangen och jag rekommenderar den varmt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.