Härliga leveranser till flickornas nya sovrum…

Allt är inte guld som glimmar… men nästan…

Här döljer sig en hjälte!

Trygghet trots egen våning!

Hej på er!

För tillfället dimper det ner härliga leveranser dagligen hemma hos oss… Alltid lika kul att få fixa iordning ett nytt rum. Eftersom vi är mitt i ett utbyggnadsprojekt så är det mycket som händer här hemma. Det senaste är att flickorna kommer att få sin egen lilla våning med sovrum, vardagsrum och badrum i den gamla delen medan resten av oss kommer att ha våra rum i den nya. Såå… det kräver ju ombyggnationer och fiff vilket vi fixade med innan påsken. Micke byggde in sängar till tjejerna i kattvindarna i vårt gamla sovrum och nu i veckan har underbara Helena från Mälarö färg och tapet varit här och målat hela kalaset. Resultatet..? SUPERFINT! Är så otroligt nöjd och nu återstår bara det som jag gillar allra mest nämligen finliret och det är själva anledningen till leveransfesten. Så idag kom det små fina paket från Svenskt Tenn och Kanel som skall sprida ljuvlighet och trygghet när de fina änglarna sover och pysslar… Återkommer med bilder när allt blir klart!

Ha en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.