Barnens sovrum…

Hej på er!
Helgen har varit helt underbar som bara vårhelger kan vara, är ju en så härlig känsla att kunna gå ut i trädgården med en kaffe utan att frysa ihjäl… Vi fick en massa gjort i flickornas rum trots att vi som vanligt flängde runt på balett och teater. Här kommer lite smakprov, kan ju inte hålla mig även om allt inte är klart 😉
Den ljuvliga takkronan, som jag hittade på Refurn, putsades i TVÅ timmar och fick sedan nya skärmar som jag fixade till med hjälp av fräscht tvättat vitt linne. Flickorna älskar den och nu funderar de mest kring vilket slott den kan ha hängt i innan den kom till oss…
Tavlan blev jag kär i så fort jag såg den på Mokkasin, tyvärr var den slut där men hittade den på Kanel istället, vilken tur man har ibland! Det finns hur många underbara prints från Mrs Mighetto som helst så det blir nog en till Ville när hans rum blir klart. Ramen kommer också från Refurn men hade ett inte lika fantastiskt alpmotiv innan men nu sitter Ester där och sprider rättvia, ordning och harmoni. 
Rosettkrokarna från Svenskt Tenn åkte upp även om jag inte skaffat mässingsskruvar ännu, får fixa i helgen då de som sitter nu är hemska. 

Ha en riktigt skön kväll nu allihop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.