A pure love has come to an end…

”Fashion is not something that exist in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” – Coco Chanel

Samtliga bilder kommer från https://www.pureandsimple.se/
Mamma ringde från landet då hon inte riktigt kunde tro att det var sant. Jag tittade i inkorgen och jo, där låg ett mail från underbara Pure and Simple och väntade. Ville inte öppna det, ville inte läsa, hjärtat kramades och trycktes ihop… En av mina stora kärlekar skulle lämna mig!
Det är precis så det har varit, ni tog mig med storm… överöste mig med kärlek och spred ljuvligheter omkring er. 
Från första stund när jag snubblade in med händerna fulla av kassar från stans alla leksaksaffärer tre veckor innan jul -06. Jag såg nog lätt svettig och uppgiven ut, svamlade något om att jag inte skulle röra era kläder tror jag, var rädd för att mina kassar hade färgat av sig på händerna… Ni bara log, tog mina påsar, visade var jag kunde tvätta mig, satte mig i en skön fåtölj och gav mig en kopp glögg, slängde en blick på mig och kom tillbaka en liten stund senare med den perfekta klänningen i rätt storlek. Vet att jag under dessa minuter undrade om jag hade hamnat i himlen, all stress försvann och helt plötsligt handlade det inte om någon annan än mig, inga julklappar, inga måsten bara lugn.
Från den stunden har ni varit en självklar del i mitt liv. Ni har hjälpt mig med allt från underbara festklänningar för kärlekspartyn i Toscana, bröllop i Milano och maffiga nyårspartyn till vad jag slappat omkring i på Mariatorget. Innan vår andra dotter kom köpte jag en cd med underbara Lisa Lövbrand hos er som jag lyssnade på hela tiden under den sista delen av graviditeten, kommer för alltid förknippa denna ljuvliga musik med vår vackra Lovisa. När jag lämnade stan för villaliv bunkrade jag upp med era doftljus för att kunna skapa samma känsla hemma hos mig, allt för att inte släppa taget, ville inte släppa taget om er!
Nu måste jag vilket känns så fel… Jag blir som ett litet barn, vill inte!!!
Med stora förhoppningar om att ni skall återvända, komma tillbaka till mitt liv, förgylla det igen…
Mängder med kärlek till er alla!
Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.