I frost myself…

Hej hej!
Ovan ser ni min morgongåva (eller en kopia av originalet) från när M och jag gifte oss. Kommer aldrig att glömma när jag fick det och det kommer alltid få tankarna att vandra till Barcelona, ljus, kärlek, frukost på soliga terrassen på hotell La Florida och bara massor av härliga känslor.
I vintras mådde jag riktigt dåligt och hamnade på akuten med vad man trodde var lungemboli vilket gjorde att man ville röntga mig såklart och när man gör det får man inte bära några smycken varför man tog av mig dem. Själv var jag knappt vid medvetande och har bara vaga minnen från händelsen men när jag senare låg i min sal på lasarett så märkte jag att halsbandet var borta. Tyvärr så återfanns det aldrig, sköterskan som hade tagit hand om mig var helt förtvivlad och alla hjälpte till att leta men tyvärr så hade det nog hamnat i ”fel händer” eller tvätten… 
Men så för någon dag sedan kom M hem med ett lika vackert paket som han gav mig för snart åtta år sedan och lyckan blev total… En diamant för varje år vi varit gifta samt själva startdiamanten såklart… Jag känner mig hel igen 🙂 Det här är ett halsband som jag alltid bär och brukar gå och fingra på så det har verkligen känts naket när inget hängt där. T.o.m lilla Vilhelm har undrat över det då han brukade pilla på det när han låg och ammade 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.