Morgontips för fnasisar!

Det funkar!
Hej allihop… Ville bara komma med ett litet tips för er som likt mig torkar ut totalt efter en torr och kall vinter. Jag är på ständig jakt efter det perfekta läppbalsamet, vill alltså inte ha ett läppglans utan en produkt som mer funkar som en kur och ser till att mina läppar inte torkar ut helt… För några veckor sedan fann jag den! Peter Thomas Roth ”lipstodiefor” Pink bombshell lip balm. Var lite skeptisk först då jag tyckte att namnet eventuellt insinuerade på att mina läppar skulle bli tuggummirosa vilket jag inte på något sätt vill åstadkomma. Well, det hade jag inte behövt oroa mig för, färgen är knappt märkbar men läpparna mår KALAS! Jag använder den som ett tunt lager på morgonen, man behöver verkligen inte mycket. På kvällen tar jag lite mer och då vaknar jag upp med supermjuka läppar på morgonkvisten. 
Det får bli ett stort tack till de duktiga tjejerna på The You Way som tipsade om det här! 
Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.